Úgy tűnik hiába a PUBG Copr. törekvései, a csalók még mindig egy lépéssel előttük járnak. Erre a legújabb fejlesztésű csalás a tökéletes bizonyíték.

Redditen ütötte fel a fejét egy újfajta csalás, melyet eddig még csak konzolon szúrtak ki. Persze ne legyenek illúzióink, ha népszerű lesz a cheaterek körében, hamarosan a PC-s meccseket is ellepi az újfajta Aimbot. Ez az újgenerációs csalás már nem áll meg annyinál, hogy a random kilőtt golyó is eltalálja az ellenfelet.

Itt már egy golyó egyszerre akár 5 emberrel is végezhet a mapon.

A bizonyítékként feltöltött posztokat persze megpróbálták minden eszközzel eltávolítani a moderátorok, hogy az egyébként is sokat panaszkodó PUBG közösség ne láthassa.

Éppen ezért megkerestük mindhárom videó eredetijét, lássuk tehát a három bizonyítékot, hogy miként is működik a legújabb PUBG Aimbot:

 

Ebben a videóban egy golyó „csak” 3 embert knockol, ez még csak a bemelegítés volt neki biztos…

 

Itt már direktben a falat célzó csalót figyelhetjük, ahogy egy ház mögül szed ki valakit.

 

De az igazi nagyágyú az alábbi lövés, ahol a házból szed ki emberünk egyetlen golyóval öt ellenfelet. A kill feeedre ki se fért a vadulás. Úgy tűnik tehát, hogy hiába a PUBG Corp. minden törekvése, a csalók egy lépéssel mindig előttük lesznek.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×