Már jó ideje elérhető az Apex Legends-beb a normális Firing Range, ahol játszhattunk az összes hőssel és az összes fegyverrel, de lehetne még mit javítani.

Az Apex Legends-ben az első pillanattól kezdve volt egy tutorial pálya, ahol végigpróbálhattuk a fegyvereket. A harmadik seasonben kaptunk ez normális gyakorlótérré bővült, ahova bármelyik hőssel beugorhattunk, tesztelhettük a képességeiket, ráadásul egy későbbi frissítéssel még a barátainkkal együtt is gyakorolhattunk.

Viszont sok játékos szerint még mindig van hova fejlődnie. Összehasonlítva például az Overwatch-csal feltűnők a hiányosságok. Ott bármelyik hőst lehívhatjuk AI irányítással, hogy különböző hitboxok ellen gyakoroljunk.

Minor Suggestion: Give the test dummies in the Firing Range Low Profile and Fortified so that different weapons and their damages can be tried out on all three hitbox types. from r/apexlegends

Az apexben is vannak különböző méretű hősök, ám a lőtéren lévő bábuk mind csak az átlagos testalkatot reprezentálják. Első körben egy reddit poszt azt javasolja, legyenek legalább a bábuk különböző hitboxúak.

A kommentekben jönnek a további ötletek: lehetne valahogy páncélt és sisakot is rakni a bábukra. Hiszen míg a lőtéren simán osztod a 101-es sebzésű Wingman fejeseket, a játékban soha nem fogsz ennyit sebezni, mert mindenkinek van legalább valamilyen sisakja.

Ti hogyan dobnátok fel még a lőteret az Apex Legends-ben?

×