Nem sok esélyt adnak a csalóknak a VALORANT elindulása után sem a fejlesztők. Természetesen végleges, hardveres bannolást kaptak az illetők.

A béta alatt már így is rengeteg csalótól elköszönt a közösség, akiket a végleges megjelenés után sem engedett vissza a rendszer. A fejlesztők továbbra is ezt az irányt követik, vagyis a végleges, hardveres bannolás receptjét. De legyünk őszinték, a csalók meg is érdemlik ezt az eljárást. A játék mostanra már kilépett a bétából, de a bannolási hullám nem állt le.

A fejlesztők már a megjelenés utáni első hétvégén elkaptak pár száz csalót, akik egy újfajta Pixel BOT Cheattel lőtték halomra az embereket.

A csalók fórumán persze azonnal beindult a sírás, de ami számunkra örömteli, hogy az Anti-Cheat első próbája remekre sikerült. A kommentekből ugyanis kiderül, hogy mindenkit kibannolt a játék, aki ezen a Discordon megvette ezt a cheatet.

A csalók felismerése tehát már nem manuálisan, hanem szépen, algoritmus alapján zajlik, senki nem ússza meg a Pixel BOT Cheat használói közül. Csak így tovább Riot Games!

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×