Nem sok esélyt adnak a csalóknak a VALORANT elindulása után sem a fejlesztők. Természetesen végleges, hardveres bannolást kaptak az illetők.

A béta alatt már így is rengeteg csalótól elköszönt a közösség, akiket a végleges megjelenés után sem engedett vissza a rendszer. A fejlesztők továbbra is ezt az irányt követik, vagyis a végleges, hardveres bannolás receptjét. De legyünk őszinték, a csalók meg is érdemlik ezt az eljárást. A játék mostanra már kilépett a bétából, de a bannolási hullám nem állt le.

A fejlesztők már a megjelenés utáni első hétvégén elkaptak pár száz csalót, akik egy újfajta Pixel BOT Cheattel lőtték halomra az embereket.

A csalók fórumán persze azonnal beindult a sírás, de ami számunkra örömteli, hogy az Anti-Cheat első próbája remekre sikerült. A kommentekből ugyanis kiderül, hogy mindenkit kibannolt a játék, aki ezen a Discordon megvette ezt a cheatet.

A csalók felismerése tehát már nem manuálisan, hanem szépen, algoritmus alapján zajlik, senki nem ússza meg a Pixel BOT Cheat használói közül. Csak így tovább Riot Games!

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×