A Call of Duty fejlesztői egy be nem jelentett frissítést dobtak ki a Modern Warfare-hoz, anélkül, hogy elmagyarázták volna, mire miért volt szükség.

Már jó ideje várunk a negyedik szezonra a Modern Warfare-ben. Ez továbbra is csúszik, viszont az Infinity Ward időközben egy teljesen „eltitkolt” frissítést dobott ki, patch notes nélkül. Az új verzió egy teljesen új bugot okoz a Trophy Systemeknél, másrészt átírja a profi csapatok stratégiáit. A teljesen némán kidobott frissítés ugyanis áthelyezte a mapon a spawn pontokat, amik érthető okokból kritikus részét képezik a profik stratégiájának.

A London Royal Ravens egyik játékosa csak simán úgy fogalmazott: „nem hiszek a szememnek, hogy mi folyik ebben a játékban idén”

A Trophy Systemek pedig mintha teljesen bebugoltak volna. A field upgrade lényege, hogy a felé érkező robbanószereket a levegőben kilövi egy bizonyos hatótávon belül. Az új Modern Warfare frissítés után viszont mintha időnként nem működne a szerkezet, és simán átengedne néhány gránátot.

Manapság már teljesen bevett szokás, hogy a fejlesztők a frissítések során részletesen leírják, miket módosítottak a játékban. Különösen fontos ez olyankor, amikor pénzért játszott profi versenyek is vannak. Képzeljük csak el mi lenne, ha a FIFA nem szólna senkinek, és egyik napról a másikra átméretezné a kapukat a pályákon.

Titeket érintenek ezek a frissítések? Találkoztatok a Trophy System buggal?

×