A Call of Duty fejlesztői egy be nem jelentett frissítést dobtak ki a Modern Warfare-hoz, anélkül, hogy elmagyarázták volna, mire miért volt szükség.

Már jó ideje várunk a negyedik szezonra a Modern Warfare-ben. Ez továbbra is csúszik, viszont az Infinity Ward időközben egy teljesen “eltitkolt” frissítést dobott ki, patch notes nélkül. Az új verzió egy teljesen új bugot okoz a Trophy Systemeknél, másrészt átírja a profi csapatok stratégiáit. A teljesen némán kidobott frissítés ugyanis áthelyezte a mapon a spawn pontokat, amik érthető okokból kritikus részét képezik a profik stratégiájának.

A London Royal Ravens egyik játékosa csak simán úgy fogalmazott: „nem hiszek a szememnek, hogy mi folyik ebben a játékban idén”

A Trophy Systemek pedig mintha teljesen bebugoltak volna. A field upgrade lényege, hogy a felé érkező robbanószereket a levegőben kilövi egy bizonyos hatótávon belül. Az új Modern Warfare frissítés után viszont mintha időnként nem működne a szerkezet, és simán átengedne néhány gránátot.

Manapság már teljesen bevett szokás, hogy a fejlesztők a frissítések során részletesen leírják, miket módosítottak a játékban. Különösen fontos ez olyankor, amikor pénzért játszott profi versenyek is vannak. Képzeljük csak el mi lenne, ha a FIFA nem szólna senkinek, és egyik napról a másikra átméretezné a kapukat a pályákon.

Titeket érintenek ezek a frissítések? Találkoztatok a Trophy System buggal?

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×