Zseniális ötlettel állt elő a Sky Sports! A FIFA 20 hangulati elemével fogják feldobni a hamarosan induló Premier League közvetítéseket.

A koronavírus miatti leállásból lassan elkezd magához térni a sport világ, elkezdik a hátramaradt meccsek lejátszását. Sok bajnoksághoz hasonlóan a Premier League is hamarosan startra kész, a zsúfolt lelátókat viszont még jó ideig elfelejthetik a csapatok.

A játékosoknak a helyszínen ez egy pótolhatatlan veszteség lesz, de úgy tűnik a TV nézőknek nem. A Sky Sports ugyanis kitalálta, hogyan fogják megoldani, hogy a közvetítés élvezhető legyen, az üres stadionok ellenére.

Átveszik a FIFA 20 élethű atmoszféráját, és a játékban szereplő szurkolói zajokat keverik a közvetítés alá!

Éljenzések, felhördülések, szuroklói nóták és még hangos reklamálás is várható tehát.

https://www.youtube.com/watch?v=LBNcGHCj6U4

 

Ráadásul mindez kikapcsolható formában. A Sky ugyanis tisztában van vele, hogy nem mindenki fogja szeretni ezt az újítást, a hangsávok között tehát kikapcsolhatják majd ezt a Premier League nézők.

A Sky Sports vezető igazgatója, Rob Webster szerint: „mivel az élő eseményeket már 2 hónapja szüneteltetik, sokat gondolkodtunk rajta, hogyan dobhatnánk fel őket, ha majd visszatérnek. Azt szeretnénk, ha nézőink az elérhető legjobb érzésekkel ülnének a képernyő előtt, amikor minket néznek. A FIFA effektjeinek hála reméljük, ez is olyan hatást kelt majd, mintha ott lennének ők is a stadionban.”

Kíváncsian várjuk, milyen lesz a kezdeményezés. Nektek bejön így elsőre az ötlet?

×