Nem hiányozhat egy FPS játékból sem a Deathmatch mód, ezt pedig a Riot is pontosan tudja. Hamarosan ennek tükrében bővül a VALORANT.

Minden okuk megvan a VALORANT játékosoknak arra, hogy örüljenek, hiszen szuper számukra az elmúlt időszak. Egy viszonylag hibamentes béta után, bár kicsit nehezen, megjelent a VALORANT, elérhető a ranked és azonnal a bővülésről hallani.

Jared Berbach, a Riot Games alkalmazottja megerősítette, egy deathmatch-re hasonlító mód érkezik nemsokára a játékba.

A Deathmatch mód minden FPS játék alapvető eleme, pláne ha kompetitív címről van szó. Ennél jobb bemelegítést nehéz lenne elképzelnünk egy meccs előtt, erre azonban eddig nem volt lehetőség. Ha korábban egy VALORANT játékos bele akart rázódni a játékba, vagy más címmel kellett lövöldöznie, vagy a gyakorló pályáján bohóckodhatott a botok ellen.

Bár pontos megjelenési dátumot nem tudtak csatolni az új játékmód megjelenéséhez, kihangsúlyozták, hallják a rengeteg játékos kérését és amint lehet, elérhetővé teszik a deathmatch-et.

A Spike Rush-al kapcsolatban is érkezett információ. Egyelőre úgy áll, hogy a League of Legends-hez hasonlóan a VALORANT-ban is jó eséllyel rotálják majd a játékmódokat, így ez is ebbe a körbe kerülhet majd be.

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×