Rákapcsol a karakterek gyártására a Riot Games. A League of Legends eddig is jó ütemben bővült, a jövőben viszont ez nagyobb volumenű lehet.

Még több energiát fektet a League of Legends bővítésébe a Riot Games. A kiadó azt ígérte a legutóbbi hivatalos blogposztban, hogy évente összesen hat új karaktert szeretnének a játékba pakolni. Minden pozícióba egyet-egyet.

A „Hősfejlemények” sorozat júniusi kiadásában Riot Reav3 a 2020-ban várható újdonságokról beszélt elsősorban, de érintőlegesen kitért a jövőre is. Ami biztos, hogy idén három új karakterrel bővítik a League of Legends hőstárát. Jelenleg 148 karakter közül választhatnak a játékosok, s hamarosan közéjük érkezik még egy jungler, egy assassin, valamint egy lövész is.

A két VGU-val tehát idén 5 új karakter jelenik meg a League of Legends-ben, ami ha belegondolunk fantasztikus. A Riot Games kiválóan kezeli játékait, a legjobb ütemben és mennyiségben bővítik őket.

Ám Riot Reav3 írása alapján erre még rá szeretnének tenni egy lapáttal.

A rioter elmondta, szeretnének bevezetni egy rendszert, ami minden LoL játékosnak kedvezne. Évente az a tervük, hogy 6 új karaktert „dobnak piacra”, minden pozícióba egyet. Igen, összesen öt pozíció található a játékban, vagyis releváns lenne a kérdés, hogy hova érkezik a hatodik. A fejlesztők úgy gondolják, hogy a középső ösvényt két kategóriába kell sorolni, mage hősökre és assassionokra. Vagyis egy évben érkezne egy új topos, jungler, marksman, support, valamint egy mage és egy assassin.

Mondhatnánk, hogy „minél több karakter, annál jobb”, de az igazat megvallva annál nehezebb is egyensúlyban tartani őket. Mindazonáltal kíváncsiak vagyunk, hogy hogyan tudná kezelni az új rendszert a kiadó.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×