Eljero Elia, az Istanbul Basaksehir középpályásának csapata nagyjából az Ultimate Team csúcsa. Természetesen a saját 99-es lapja sem hiányzik a keretből.

Nem akármilyen csapattal nyomja az Istanbul Basaksehir holland légiósa a FIFA Ultimate Teamet. Eljero Elia csapata talán a legjobb, amit eddig profi játékostól láttunk, ehhez már tényleg nehéz lenne akárhol hozzányúlni.

Eljero Elia sok régi Ultimate Team játékosnak ismerős lehet, hiszen a FIFA 13-ban és FIFA 14-ben is egy rémálom volt ellene védekezni. Bár az OVR pontja nem volt magas, így is kínszenvedés volt minden támadását hárítani.

A való életben kevésbé volt sikeres a holland játékos. Miután a Juventus csapata leigazolta csak szenvedett, hogy játéklehetőséghez jusson, majd el is ment kölcsönbe Angliába. Később hazatért a Feyenoord-hoz, mielőtt az Istanbul Basaksehir csapatához igazolt volna.

Úgy tűnik, Elia sok időt tud mostanában az Ultimate Team csapatára fordítani, hiszen a kerete egészen elképesztően alakul így a végjáték felé is.

A holland játékos csapata a Redditen tűnt fel, miután valaki összekerült vele a FIFA közösségből.

Eljero Elia his team from FIFA

Elia csapata is bomba, de a profi játékos saját 99-es lapja az igazi nagyágyú. 99-es Pace, 99-es dribbling, 98-as lövés és 98 passzolásával egy igazi mindenes játékos a pálya bal szélén.

Az egyetlen ötletünk Elia számára a honfitársa, Virgil Van Dijk lenne, a Liverpool CB-je jó erősítés lenne, pláne úgy, hogy Alisson és TAA már alapból is a keret tagja.

Szerintetek melyik poszton lehetne még tuningolni ezt az amúgy is bomba összeállítást?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×