Az ingyenes PUBG hétvége megérkezett a Steam áruházába.

Nem, ezúttal semmiféle átverésről szó nincs, ez nem egy elcsépelt április tréfa, ugyanis első alkalommal teszik ingyenessé a PUBG-t PC-n. Az akciót a PUBG Corp. hirdette meg múlthéten , az ingyenes időszak a mai napon pedig kezdetét is vette. Június 4-étől és egészen június 8-áig, azaz hétfőig tart az időszak.

A fentebbi képet korábban tették közzé, akkor még az időpont is más volt, azóta úgy tűnik, meggondolták magukat a PUBG Corp.-nál és péntek hajnalban el is indították az ingyenes hétvégét. Ennek megfelelően hamarabb véget is ér a buli.

Az akció kizárólag a Steamen él majd, ahol az ingyenes hétvége mellett nagyobb akciót is kap majd a játék. Szokás szerint féláron lehet majd beszerezni a fenti időszak alatt.

Így az eredeti 30 eurós ár helyett mindössze 15 eurót kell kifizetnünk a játékért.

Ez idő alatt csupán egy Steam fiókra van szükség, ezt követően pedig bárki kipróbálhatja az eredeti és hamisítatlan battle royale élményt, amit a PUBG nyújt.

 

A játék után egyébként igen nagy az érdeklődés, az ingyenes promóvideót pár óra alatt több, mint 3 millióan nézték meg. Reméljük a szerverek hétvégén ismét megtelnek ennek örömére.

Jó játékot kívánunk mindenkinek!

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×