Ismét megtörte a csendet a Riot Games. Új információkkal szolgáltak a League of Legends éppen készülő hőseiről. Három idén meg is jelenik.

Hosszú ideje nem hallhattunk a League of Legends új karaktere felől, ám most végre megtörte a csendet a Riot Games. Volibear VGU-ja már játszható az éles szervereken, így idén már csak eredeti, új karakterek érkeznek a játékba. A soron következő, akit az év elején nyárra ígértek a fejlesztők, egy rendhagyó Jungler hős lesz.

Minden jel arra utal, hogy az új karakternek hasonló képességei lesznek, mint Zoe-nak. A hivatalos előzetesek altató hatásra utalnak, amit jelenleg csak és kizárólag az Alkony szelleme használ a játékban.

A Riot hivatalos teasere a karakterhez – Riot Games

Az Assassin hősöket kedvelők is megkapják a maguk törődését idén. Egy sejtelmes beharangozóban jelezték a fejlesztők, hogy egy maszkot viselő hőssel fog bővülni ez a kategória. Ha minden igaz, ezúttal is megváltoztathatjuk majd külsőnket vele, épp úgy, mint Kayn, vagy éppen Gnar esetében tehetjük.

A maszkos karakter előzetese – Riot Games

S ha már az új karakterekről beszélünk, egy új lövészt is pedzegettek a League of Legends fejlesztői. A bejelentett trióból ez a hős áll a legkevésbé készen a megjelenésre, így sokkal absztraktabb az ő esetében a hivatalos teaser. Annyit tudunk jelenleg róla, hogy pengéket és töltényeket egyaránt használni fog a harban.

Pontos megjelenési dátumokról még nem beszélt a Riot, de ha év végéig élesíteni szeretnének még három új karaktert, akkor átlagosan kéthavonta meg kell egynek jelennie. Kíváncsian várjuk az újdonságokat!

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×