A Bordeaux támadója, Josh Maja a Nimes elleni mesterhármasáért kapott speciális lapot az EA-től. De szerintem itt több van a háttérben.

Aki nézte a Netflix saját gyártású Sunderland ‘Til i Die dokumentum sorozatát, annak ismerős lehet Josh Maja neve. Angilából Bordeauxba költöző fiatal is kapott egy speciális lapot az EA-től, melyet a Nimes elleni triplájáért érdemelt ki.

Maja kártyája nem kerül sokba. Nagyjából 90 ezer zsetonból összetehető, ami azért egy 93-as lapért nem rossz ár, de nézzük is, hogy milyen értékekkel rendelkezik ez a lap.

A szokásos három-három csillag itt is megtalálható. High/ Medium Workrate, 180 centi magas csatár. Sebessége jó, akárcsak a 16-oson belüli értékei. Rövid passzai is jók, Vision se rossz. Dribbling statjai szinte maxosak. Fejelése jó, bár idén ebbe ne bízzunk. Erőnléte, ereje van, viszont nem igen agresszív. Összességében nem egy rossz lap, de nekem a dupla három csillagos játékosok nem igazán váltak be.

Amikor megláttam ezt a lapot, kíváncsi voltam, hogy Maja mit tett le ebben a szezonban az asztalra. 21 meccs alatt 6 gólt szerzett, mellette 2 gólpasszt adott csatárként. Hogy őszinte legyek szerintem ez nem egy akkora teljesítmény, ami lapot érdemelne. Valószínűleg a közelmúltbeli események hatására esett pont a nigériai labdarúgóra a választás, de mindenesetre ő örülhet egy erősen felerősített lapnak.

Mit ajánlok? Ha nem zavar a dupla 3 csillag, akkor ez a lap bejön neked. A kulcs képességei, ami egy befejező csatárnak kell, azok nagyon jók, szóval csak nem lehet rossz kapu előtt.

Ha tud fejleszteni a csapatodon, szerintem nagyon nem lőhetsz mellé. Ha már van egy jól bevált csatárod, akkor szerintem kihagyhatod.

Ti kiveszitek ezt a lapot?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×