A jövőben a Telenor ügyfelek új névvel találkozhatnak majd a márkát illetően. A folyamat már javában zajlik.

Bármennyire is meglepő lehet, jövő tavaszra már teljesen új néven működik tovább itthon a Telenor. A cseh PPF-csoport, mely 2018 elején vásárolta fel a norvég telekommunikációs óriás magyar, bolgár, montenegrói és szerb leányvállalatait, már 2018-ban eltervezte a névváltoztatást.

A magyar felhasználók abban a tekintetben megnyugodhatnak, hogy a régi Pannon elnevezés nem tér vissza, de a pletykák szerinti O2 név sem opció – írja a HWSW.

Kép forrása: Telenor

A tervek szerint az új név a „Laa.” lesz, a ponttal együtt. Több országban zajlik a közvéleménykutatás, hogy milyen hatása lenne a névnek, ha valóban ezt vezetnék be. Érdekesség, hogy a betűk színe változatlan lenne, ráadásul a PPF már a laa. kezdetű webcímeket már Magyarországon is bejegyezte.

Kép forrása: HSWS

Máris azon gondolkoztam, vajon ha valóban ez lenne a Telenor új neve, vajon hány mém és hány szóvicc szabadulna el a közösségi médiában? A Telenor elnevezéssel kevésbé lehetett viccelni, ám a laa. ennél jóval többre alkalmas.

Ez lehet a Telenor diadaLaa? Nem mindegy milyen lesz a mobilokon az árcéduLaa. Szóval, biztos lesz ennek valamilyen árnyoladaLaa.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×