Tényleg kezd rosszabb lenni ez az egész sztori, mint egy olcsó mexikói szappanopera. Jön, nem jön, késik vagy napok múlva itt. Hol a Source 2?

Eszméletlen mennyiségű hír érkezett az elmúlt időszakban a Source 2-vel kapcsolatban. Az szinte készpénznek vehető, hogy készül, az érkezése viszont egy hatalmas rejtély. Hiába tűntek fel utaló jelek a Dota 2 kódjában, most mégis úgy néz ki, még hónapokat kell várnunk.

NorS2, aki rendszerint elsőként számol be a VALVE, de kiváltképp a CS:GO dolgairól, most elkeserített bennünket. Korábban nála olvashattuk azt is, hogy akár napokon belül érkezhet az óriás frissítés, most nagyot fordult ahhoz képest a világ.

Sajnos a legújabb információi szerint tipikus VALVE mozgolódás történt. A fejlesztők rájöttek, hogy a játék teljes kódja egy spagetti, ezt pedig csak tovább bonyolítja, hogy a munkaerő többsége otthonról köteles dolgozni.

Eredetileg a terv az volt, hogy még 2020-ban megjelenjen, most már házon belül is csak a korai 2021-es megjelenéshez ragaszkodnak.

Természetesen nem szabad készpénznek venni NorS2 szavait, mindenesetre viszont ez már egy sokkal hihetőbb kiindulópont, mint a korábbi „bármelyik nap jöhet” posztjai.

Szerintetek kell a Source 2, hogy felvehesse a VALORANT-tal a versenyt a CS?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×