Már meg is van az első koncepció.

Az utóbbi időben nem igazán jött túl nagy kaliberű CS:GO update, ilyenkor pedig a közösségnél bekattan valami és elkezdenek random ötletekkel előállni. Ezúttal a Cyberpunk 2077 került terítékre, aminek legújabb bemutatóját nemrég halasztottak el az Egyesült Államokban zajló tüntetések miatt. Egy rajongó úgy gondolta, feldobja Vertigo amúgy unalmas és szürke felhőkarcolóit némi futurisztikus dizájnnal.

Vertigo felturbózott változata

Az eredmény pedig önmagáért beszél, a játékosok azonnal rákattantak az ötletre és egyből felvetették, hogy lehetne már valami event, ha amúgy az Operationök úgysincsenek. Persze tudjuk mind, hogy ez nem ilyen egyszerű, de ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne megvalósítani a crossovert, elvégre ha a Fortnite-ban már volt Star Wars event, akkor a Valve miért nem újít valamivel?

Ugye mennyivel jobb a moddolt verzió?

A Valve-val ellentétben egyébként hamar előkerült a Perfect World neve is, akik a CS:GO kínai terjesztéséért felelnek és befolyással vannak a fejlesztésekre is. Ők azok, akik jelenleg ajándék skineket és IRL itemeket osztogatnak épp nem mellesleg. Az általuk készített CS:GO Asia Championships 2019 trailere is előkerült, ami sokaknak biztosan új, elvégre az ázsiai rangadók nem igazán népszerűek felénk.

 

Felmerül a kérdés, hogy ha a Perfect World össze tud dobni hasonlót, akkor a Valve miért nem? Természetesen nem a versenyeken kellene ezeket alkalmazni, hanem egy külön játékmód is lehetne akár a sci-fi/Cyberpunk 2077 mód, ahol a neon fényben úszó éjszakában kellene halomra lőni egymást.

Ti mit szólnátok egy Cyberpunk 2077 x CS:GO crossoverhez?

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×