A generációváltás előtt kiszórnak némi extra játékot a videókártyáik mellé.

Nem új-keletű dolog, hogy a videókártyák mellé ajándékot csomagolnak a gyártók. Ezt általában az ünnepi szezonban szokták alkalmazni, most viszont egészen más áll a háttérben. Ezúttal az új generáció érkezése miatt lett esedékes a jelenlegi készletek elszórása, ami nem úgy megy, mint a gyártók eredetileg tervezték. Ennek örömére mind az AMD, mind pedig az Nvidia ajándék játékokkal próbálják majd serkenteni a vásárlói kedvet.

A Prohardver információi szerint az Nvidiánál a Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Gold Editionje lesz terítéken, ami nem épp egy AAA kategóriás új játék, ellenben meglehetősen népszerű a mai napig a játékosok körében. Ellenben az AMD itt is emeli a tétet, a PH szerint ugyanis ők a Horizon Zero Dawn Complete Editiont fogják a kártyák mellé csomagolni. Ez utóbbi egyébként még meg sem jelent PC-re, de nyárra már várható a PlayStationön nagy sikert aratott port.

Kíváncsian várjuk, hogy milyen új kártyákkal fognak előrukkolni a gyártók ősszel. Jelen állás szerint szeptemberre várhatóak az új generációs kártyák, persze könnyen lehet, hogy addig változik még, elvégre a koronavírus-járvánnyal sem lehetett belekalkulálni korábban. Ki tudja még mit tartogat 2020…

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×