A legfrissebb átigazolási pletykák szerint már nagyon közel a megállapodás Timo Wernerrel, aki a következő szezont már Londonban kezdheti meg.

Egyre aktívabbak az átigazolási pletykák a futball világában. A legfrissebb értesülések szerint Ziyech mellett a Lipcse gólvágója, Timo Werner is a Chelsea-hez igazol a következő szezonban.

Werner lapjai az utóbbi két évben igencsak megszaporodtak. Idén összesen 7 speciális kártyát kapott a támadó, valamint a Winter Refresh alatt is fejlődött az alap gold lapja. Kétszer választották a hónap játékosának, ezenkívül bekerült a TOTSSF álomcsapatába is. Nem csoda, hiszen 29 meccs alatt 25 gólt vágott idén a német úriember és rengeteg játékos használja a kártyáját.

Azt lehetett várni, hogy hamarosan valamelyik klub le fog csapni Wernerre, de azt nem lehet tudni, hogy ki lesz a befutó. Az elmúlt hetekben a Liverpool neve merült fel a legtöbbször, de úgy tűnik, végül a Chelsea lesz a befutó, így Ziyech mellett ő is csatlakozhat a londoni klubhoz. A Premier League csapatok már így is erős támadókkal rendelkeztek, de ezek szerint jövőre egy újabb bestia kerül a kezük közé.

Ziyech Moments lapja nekem nagyon bevált, bár nagyon kellett figyelnem arra, hogy mindig a bal lábával lőjek. Werner pedig nagyon sok fejfájást okozott nekem az elmúlt két évben, szóval annyira nem örülök, hogy a PL-be igazol. Mindenesetre egy nagyon erős fejlesztés lesz mind a két játékos a londoni klubnak. Ezenkívül ez a transzfer a német-angol hibrid csapatoknak is sokat fog segíteni.

Ti örülnétek ennek a transzfernek?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×