Tyler ‘Skadoodle’ Latham visszatér a kompetitív videojátékok világába. Esportágat vált, a CS:GO után ezúttal VALORANT-ban próbál szerencsét.

Skadoodle a Cloud9 CS:GO csapatában szerzett hírnevet magának, ám most úgy fest, hogy új kihívások elé néz. A kijelölt végcél pedig korábbi „szerelmének” egyik legújabb konkurenciája. VALORANT profinak állt az amerikai tehetség.

Egy biztos, Tyler Tahamben minden megvan, amire egy VALORANT csapatnak szüksége van. Hat évig volt aktív szereplője a profi CS:GO szcénának (2012-2018), ráadásul még most, visszavonulása után 2 évvel sem számít idősnek. A 26 éves játékos félelmetes FPS mechanikával van megáldva, s mivel a VALORANT nem sokban különbözik taktikai téren a Counter-Strike-tól, így fejben bőven átlagon felül áll. Arról nem is beszélve, hogy komoly rutinja van csapatban dolgozni, ami egy ilyen környezetben aranyat ér.

 

Ráadásul nem kis név csapott le az amerikai profira és tartalomgyártóra, a koreai gyökerekkel rendelkező T1 játékosa lesz. A Riot Games másik nagy sikerű játéka, a League of Legends is rendelkezik komoly esport élettel, ahol a T1 hatalmas favoritnak számít minden alkalommal, amikor pályára lép. Háromszoros világbajnokok, így nem meglepő, hogy az új Riot FPS profi érájában is történelmet szeretnének írni. Első lépésként pedig keresve sem találhattak volna jobbat Skadoodle szerződtetésénél.

A T1 újdonsült VALORANT csapata a következő nevekből áll:

  • Tyler ‘Skadoodle’ Latham
  • Austin ‘crashies’ Roberts
  • Victor ‘food’ Wong
  • Keven ‘AZK’ Larivière
  • Braxton ‘Brax’ Pierce

Egy CS:GO legenda tehát már biztosan a VALORANT kompetitív világában folytatja, már csak az a kérdés, hogy vajon hányan követik. Rendesen rákínált az iparra a Riot Games, a Valve-nak fel kell kötnie a gatyáját.

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×