Sokan nem figyelnek eléggé a Fortnite adta lehetőségekre, így könnyen lehet, hogy több rejtett fegyverről is lemaradnak. Pro tipp: a Spy Games a barátod!

Az adatbányászok igyekeznek a lehető leggyorsabban, a legtöbb információt kisajtolni egy új frissítésből. A Fortnite esetében már a kezdetektől kezdve kulcsfontosságú szerepük volt a közösségen belül, számtalan érdekes újdonságról rántották már le a leplet. Persze ez nem jelenti azt, hogy tévedhetetlenek, vannak olyan esetek, amikor jóslataik nem válnak be. Elvégre a forrásfájlok között olyan tartalmak is megtalálhatók, amiket idő közben elvetettek a fejlesztők. Ilyen volt év elején például az Annual Pass, ami egy éves Battle Pass bérletet szolgáltatott volna a játékosoknak.

 

Ilyen elvetettnek projektnek tűnt a Dual Suppressed Pistols érkezése a játékba, valamint a régen látott Legendary Scoped Assault Rifle visszatérése. Mindkét fegyvert a forrásfájlok között találták meg az adatbányászok, ám bármennyire várták őket a játékosok, csak nem jelentek meg a Battle Royale módban.

A helyzet viszont az, hogy mindkét leakelt fegyver elérhetővé vált a játékban. S még mind a mai napig használhatók, csupán csak nem egyszerű rájuk bukkanni.

Elsősorban ugyanis kizárólag a Spy Games játékmódban érhetők el, s itt is csak különböző képességkombinációk eredményeként.

Legendary Scoped Assault Rifle

Ahhoz, hogy arany Scoped AR-hez jussunk, két dolognak kell klappolnia. Szükségünk lesz egy Scoped Assault Rifle +-ra, amit a Spy Games meccsek során könnyedén kifarmolhatunk magunknak (Ghost Level 15). Ehhez pedig párosítanunk kell a Gunsmith Tech-et, ami azt eredményezi, hogy minden fegyverünk eggyel ritkább verziójú lesz. Ezzel az Epic Scoped Assault Rifle egy szinttel magasabbra lép. S ha ezt megteszi, kész is a Legendary fegyver, ami ezáltal új modellt és felturbózott statokat kap.

Suppressed Dual Pistols

Ehhez a fegyverhez az átlagosnál kicsivel többet kell farmoljunk. Mind a Ghost, mind pedig a Shadow oldalon össze kell szednünk az első 23 szinthez elegendő pontot. A Spy Games-ben mindkét oldal birtokolja a Trusty Pistol nevű fegyvert. Erre rá kell pakoljunk egy Trusty Suppressor Tech-et, ami hangtompítós pisztollyá változtatja a fegyverünk. Ha ez megvan, akkor szükségünk lesz a Trusty Dual Wield Techre is, hogy mindkét kezünkben foghassunk egy-egy pisztolyt. Ezzel „össze is tákoltuk” magunknak a leakelt Suppressed Dual Pistols-t, ami ráadásul sok esetben a legtöbb fegyvernél jobban teljesít.

Sajnos nagyon kevesen játszanak a Fortnite Spy Games módjával, ami érthetetlen számomra, ugyanis az egyetlen igazán szórakoztató eleme jelenleg a szezonnak.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×