Már tényleg csak ez hiányzott a PUBG Corp.-nak.

Az utóbbi időben valami nagyon nincs rendben a PUBG Corp.-nál, ugyanis folyamatosan érkeznek az újabb hibák, viszont a csapat javára írhatjuk, hogy ezeket magukhoz képest is gyorsan javítják az utóbbi időben. Ettől függetlenül nem vet túl jó fényt a játékra, hogy ezekben a nehéz időkben is ennyi probléma tűnik fel, és akkor még nem is beszéltünk a legújabb redditen kirobbant botrányról.

Egy játékosnál ugyanis bejelzett a vírusirtó, méghozzá azért, mert a PUBG.exe (Tslgame) hozzáférést kért a Chrome jelszavaihoz.

Mondanom sem kell, ez nem igazán bizalomgerjesztő, hiszen a privát jelszavainkhoz utoljára engednénk oda bármilyen külső alkalmazást. A PUBG-nak pedig semmi keresnivalója ott, ezért is érthetetlen az egész ügy. A screenshot viszont bizonyítja az elmondottakat, ennek ellenére a PUBG Corp. tegnap óta hallgat.

Valószínűleg az új kernel szintű hozzáféréssel rendelkező anti-cheat lesz a ludas, persze az jó kérdés, hogy miért próbált hozzáférni egyáltalán az illető Chrome jelszavaihoz. Az is lehet, hogy a vírusirtó riasztott tévesen, viszont ekkor is felmerül a kérdés, hogy akkor mihez akart hozzáférni a PUBG.exe?

Egyelőre várjuk a hivatalos tájékoztatást az ügyben.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×