A Linux Lite 5.0-ás verziójával új fejezet nyílt a Linux Lite történetében.

Bizonyára senki sem maradt le a hírről, hogy a Microsoft megszünteti a Windows 7 támogatását. Ennek megfelelően a biztonsági frissítések sem érkeznek már az oprendszerhez, kivéve persze ha valaki hajlandó a zsebébe nyúlni. Emiatt sokan kétségbe estek, ugyanis egyes gépek esetén egyszerűen nem éri meg feltenni a Windows 10-et, a Windows 7 használata biztonsági frissítések híján pedig rizikós vállalkozás. A Linux Lite 5.0-ás verziója pont ezeket a felhasználókat célozza, sokan pedig valószínűleg meg sem mondanák a különbséget a két operációs rendszer között.

A Linux Lite 5.0 egy Ubuntu alapú rendszer, aminek köszönhetően a támogatott szoftverekből biztosan nem fogunk hiányt szenvedni. A felületek kezelése is roppant egyszerű, a legtöbb dologban egyezik a Windows-ban megszokottakkal. Ellenben jóval kisebb a gépigénye és a rendelkezésre álló erőforrásokat is jobban kezeli a Windows-nál. És a vírusok? Azokat nagyjából teljesen el lehet felejteni, ugyanis szerencsére meglehetősen ritkán írnak a Linux disztrókra különféle kártevőket.

A régebbi gépek esetén mindenképp megérhet egy próbát, persze ebben az esetben a játékról le kell mondani sajnos, vagy legalábbis a kínálat jóval szűkösebb, mint a Windows mellett.

A Linux Lite 5.0 Emeraldot innen tudjátok ingyenesen letölteni

A rendszer minimum gépigénye:

  • CPU: 1 GHz-es (akár 1 magos) processzor
  • RAM: 768 MB RAM
  • HDD: 8 GB

A telepítésben pedig ez a videó sokat segíthet.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×