League of Legends

Három játékelem, ami a LoL-ban is felbukkanhatna a Wild Rift után

A Riot Games május 29-én egy rövid stream keretein belül bemutatta a League of Legends: Wild Rift alfacsomagját. A fejlesztők elárulták, a kiemelt régiókban már megkezdték az új játék tesztelését. A Wild Rift lényegében egy mobilos – és később konzolos(?) – verziója a PC-n már évek óta domináló LoL-nak. Ám mivel telefonjainkra készül elsősorban, változtatni kellett néhány játékelemen. Összegyűjtöttük a kedvenceinket, amiket szívesen látnánk viszont az alapjátékban is PC-n.

Fejlődő jungle

A Wild Riftben újszerű neutrális szörnyek kerültek a fák közé. A játék elején a jól ismert Blue és Red szörnyek várnak majd minket, ám ahogyan halad előre a játék, ezek továbbfejlődnek és erősebb buffokat szolgáltatnak. Ugyan ez a helyzet az elemi sárkányokkal is. A Wild Rift esetében az Elder Dragon egy adott típus legerősebb példánya lesz, felturbózott hatással.

Riot Games

A bemutató alapján igazán jól néznek ki ezek az újítások játék közben, szívesen látnánk egy ilyen jellegű jungle átalakítást a jövőben PC-n is.

Az „új” Smite

Igazán jó junglerből kevés van a játékban. Ha pedig találunk egy igazán tehetséges játékost, foggal-körömmel igyekszünk a csapatunk közelében tartani, ugyanis aranyat érnek. Legfőbb fegyverük a Smite, amit a neutrális szörnyek gyors legyőzésére használnak. Minél több időt töltenek a dzsungelben, annál nagyobb az esély arra, hogy effektív segítséget kapunk tőlük. A PC-s verzióban viszont nekik is folyamatosan a bázisba kell járkálniuk, ha fejlődni szeretnének. A Wild Riftben viszont kaptak egy új lehetőséget, négy nagyobb jungle camp után automatikusan fejlődik a Smite-juk.

Riot Games

Ez az újítás felgyorsítaná a junglerek játékát, valamint levenne jó pár súlyt a játékosok válláról. Ha így működne a Smite PC-n, valószínűleg többen kipróbálnák a pozíciót.

A pálya „elforgatásának” lehetősége

A telefonos verzióban minden egyes esetben ugyan arról az oldalról fognak játszani a játékosok. A kék oldalon nem lesz változás, míg piros oldalon egy tükörképet fogunk látni. Ez azt jelenti, hogy ha a piros oldalon játszunk, akkor az alsó ösvény a felső ösvény helyén lesz, míg a felső ösvény az alsó helyett lesz látható. Ugyan minden a feje tetejére áll, de mindenkinek pontosan ugyan olyan játékélményt fog nyújtani a játék.

Riot Games

Félreértés ne essék, annak nem örülnénk, ha kötelezően átállna erre a rendszerre a PC-s verzió, viszont mint opciót, könnyen el tudnánk képzelni a jövőben. Ki tudja, lehet mindez sokaknak segítené a teljesítmény fejlődését.

Cloud

Korábbi cikkek

Hihetetlen, de sikerült elindítani a Red Dead Redemption 2-t egy mobilon

Bódi Dániel 2024.04.05. - A Red Dead Redemption 2 nem csak 2018, hanem az előző…

8 óra telt el azóta...

Unreal Engine 5-ben születik újjá a legendás PS1-es Toy Story 2 játék

Bódi Dániel 2024.04.05. - Manapság már kevésbé, de az ezredforduló tájékán (előtte is, utána is)…

8 óra telt el azóta...

Ez már mennyiség: 136 film és 5 sorozat került fel csendben a SkyShowtime-ra

Bódi Dániel 2024.04.05. - Audrey Hepburn, Al Pacino, Brendan Fraser, Eddie Murphy, Dwayne Johnson, Leonardo…

12 óra telt el azóta...

Jönnek az Apple otthoni robotjai? Akár kettő is lehet – ezt tudjuk eddig

Gábor János 2024.04.05. - Az Apple abban reménykedik, hogy „a következő nagy dobása” egy otthoni…

12 óra telt el azóta...

Igazán megéri elindítanod a mobilos Warzone-t, ütős ajándékok várnak

2024.04.05. – A Call of Duty március 21-én egy újabb címmel bővült. A Warzone Mobile…

12 óra telt el azóta...

9 addiktív, mégis elhanyagolt sorozat a Netflixen, amit látnod kell!

Gábor János 2024.04.05. - Ezek a Netflix sorozatok a lebilincselő narratívájukkal és egyedi bájukkal olyanok,…

13 óra telt el azóta...