Trailert kapott az Assassin’s Creed LEGO álomverziója.

A ’90-es évek óta tudjuk, hogy a LEGO nem csupán a gyerekkorunk játéka, hanem bizony a videojátékok között is kimagasló élmény tud nyújtani. Erre remek példa volt az 1999-ben megjelent Lego Racers, amit annak idején rongyosra vagy jobban mondva karcosra játszottunk. Aztán 2005-ben megjelent a LEGO Star Wars és ezzel együtt egy új trend indult útjára, ami azóta is tart.

Az Assassin’s Creed és a LEGO játékok világa valahogy még mindig nem találkoztak, de egy lelkes rajongónak köszönhetően bepillantást nyerhetünk abba, hogy milyen lehetőségek rejlenének a crossoverben.

A legutóbb a LEGO Assassin’s Creed Revelations trailerét láthattuk tőle, ami az eredeti játék alapján készült el, természetesen fan made feldolgozásról van szó. De a látottak alapján már lélekben telepítenénk is a kész játékot a gépre.

 

A videót készítő Etilego Productionnek nem ez az egyetlen hasonló munkája, korábban több próbálkozása is volt már a témát illetően. Sajnos azóta sem valósult meg a Ubisoft és a LEGO együttműködése, szóval nem tehetünk mást, mint várhatunk türelemmel. Egyszer úgyis mindennek eljön az ideje.

Ti kipróbálnátok egy LEGO Assassin’s Creedet?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×