Trailert kapott az Assassin’s Creed LEGO álomverziója.

A ’90-es évek óta tudjuk, hogy a LEGO nem csupán a gyerekkorunk játéka, hanem bizony a videojátékok között is kimagasló élmény tud nyújtani. Erre remek példa volt az 1999-ben megjelent Lego Racers, amit annak idején rongyosra vagy jobban mondva karcosra játszottunk. Aztán 2005-ben megjelent a LEGO Star Wars és ezzel együtt egy új trend indult útjára, ami azóta is tart.

Az Assassin’s Creed és a LEGO játékok világa valahogy még mindig nem találkoztak, de egy lelkes rajongónak köszönhetően bepillantást nyerhetünk abba, hogy milyen lehetőségek rejlenének a crossoverben.

A legutóbb a LEGO Assassin’s Creed Revelations trailerét láthattuk tőle, ami az eredeti játék alapján készült el, természetesen fan made feldolgozásról van szó. De a látottak alapján már lélekben telepítenénk is a kész játékot a gépre.

 

A videót készítő Etilego Productionnek nem ez az egyetlen hasonló munkája, korábban több próbálkozása is volt már a témát illetően. Sajnos azóta sem valósult meg a Ubisoft és a LEGO együttműködése, szóval nem tehetünk mást, mint várhatunk türelemmel. Egyszer úgyis mindennek eljön az ideje.

Ti kipróbálnátok egy LEGO Assassin’s Creedet?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×