Az igazi kalózok még a játékot sem veszik meg.

Valljuk be, nem túl kecsegtető, amikor egy fizetős online multiplayert bárki ingyen játszhat. Jelen esetben pedig pont ez a helyzet a Steamen frissen megjelent Sea of Thieves-zel. Az új Halo óta tudjuk, hogy nem feltétlenül kell törés ahhoz, hogy játsszon vele valaki. Azt viszont nem gondoltuk, hogy többször is képesek elkövetni ezt a hibát a Microsoftnál.

Sea Of Thieves Steam edition can be played using only a Steam Emulator and a dummy XBOX account, and does not require a proper crack. from CrackWatch

A crackerek pár óra alatt rájöttek, hogy itt még a feltöréssel sem kell foglalkozni, ugyanis nincs semmiféle hitelesítés a játékban, ami meggátolná, hogy egy illetéktelen becsatlakozzon. Mindössze egy Steam emulátor és egy random Xbox fiókra van szükség a művelethez, na meg a játékfájlokra. Ezek után pedig bárki játszhat a játékkal.

A fejlesztők egyelőre még nem reagáltak a történtekre, de remélhetőleg hamarosan beépítenek valami védelmi rendszert, mert ez így nem igazán fair a többi játékossal szemben.

https://www.facebook.com/groups/457509867770144/

×