Az igazi kalózok még a játékot sem veszik meg.

Valljuk be, nem túl kecsegtető, amikor egy fizetős online multiplayert bárki ingyen játszhat. Jelen esetben pedig pont ez a helyzet a Steamen frissen megjelent Sea of Thieves-zel. Az új Halo óta tudjuk, hogy nem feltétlenül kell törés ahhoz, hogy játsszon vele valaki. Azt viszont nem gondoltuk, hogy többször is képesek elkövetni ezt a hibát a Microsoftnál.

Sea Of Thieves Steam edition can be played using only a Steam Emulator and a dummy XBOX account, and does not require a proper crack. from CrackWatch

A crackerek pár óra alatt rájöttek, hogy itt még a feltöréssel sem kell foglalkozni, ugyanis nincs semmiféle hitelesítés a játékban, ami meggátolná, hogy egy illetéktelen becsatlakozzon. Mindössze egy Steam emulátor és egy random Xbox fiókra van szükség a művelethez, na meg a játékfájlokra. Ezek után pedig bárki játszhat a játékkal.

A fejlesztők egyelőre még nem reagáltak a történtekre, de remélhetőleg hamarosan beépítenek valami védelmi rendszert, mert ez így nem igazán fair a többi játékossal szemben.

https://www.facebook.com/groups/457509867770144/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×