Akár bejönnek a horrorjátékok, akár irtózol tőlük, vannak olyan alapművek a zsánerben, amiket semmiképp sem szabad kihagynod.

Egész eddig a horrorjátékok többségét inkább kerültem, mert nem nagyon bírtam őket… Viszont az az igazság, hogy pontosan tudom, mennyire nem jó ezekből kimaradni, úgyhogy összeszedtünk a srácokkal tíz horrorjátékot, amit záros határidőn belül muszáj kipróbálnom.

Próbáltuk úgy összerakni a listát, hogy legyen benne egy kis átmenet a bírhatóbb kategóriától az egyre durvább felé. A toplista első helyezettjével kifejezetten bajban leszek, mert már nem is lehet beszerezni. A fejlesztő ugyanis minden platformról elérhetetlenné tette a játékot, és minden fan verzió is folyton ugyanerre a sorsra jut…

Ha kíváncsi vagy, miért nem játszhatsz már a valaha készült egyik legijesztőbb horrorjátékkal, nézd meg a listánkat!

 

Ha tetszett a videó, jelezd ezt felénk egy lájkkal, és ne felejts el feliratkozni a csatornánkra, hogy ne maradj le a további tartalmainkról sem!

Ti játszottatok már ezekkel a játékokkal? Melyik horrorjátékok maradtak le szerintetek a listáról?

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×