Ha szerinted kevés brazil középvédője volt a Ligue 1 TOTSSF-nek, akkor van egy jó hírünk. Még egy játékossal bővítheted a liga sbc gyűjteményed.

Újabb liga SBC-k köszöntöttek be hozzánk. Ezen a héten is három bajnokság kapott új TOTSSF játékosokat, így a hozzájuk járó kirakós is kibővült. Rodríguez, Gabriel és Carles Gil 90-es lapja zsebelhető be.

Az uruguayit a mexikói liga SBC-be találjátok. Gyorsulása jó, ahogy a helyezkedése, és a befejezése is. Agility és Balance párosa se mondható rossznak, ahogy a Dribbling statjai is elfogadhatóak. Tizenegyes pontnál magabiztos, és erőnlétben is bírja. Kezdőbe nem ajánlom, és a dupla 3 csillag se fogja feljebb emelni. Cserepadra az elfáradt emberek leváltására teljesen oké és mindenképp Marsman chemyt rakjatok rá.

Gabriel a francia SBC-be érkezett. Sebessége a játék ezen szakaszában már pocsék. Passzai teljesen jók, viszont a Vision gyatra. Agility még tűrhető lehetne, de a Balance nagyon alacsony. Reakciói maxosak, ahogy szinte a Ball Control és a Composure is. Védelmi mutatóit úgyis feljebb tornázzuk a Shadow-val. Ereje és agressziója van bőven, az erőnlét meg elég lesz hátul. De valaki mondja már meg, hogy lehet egy 99-es Strength mellé 61-es Balance-ot rakni?!

liga sbc

Végül jöjjön a spanyol. Dupla 4 csillag mellett, High-Low workrate. Sebessége okés, befejező statjai is okésak egy támadó középpályáshoz, de azért még kell rajta dolgozni chemyvel. Fontos passz statjai mind 90 fölött vannak, ahogy a Dribbling is elég mutatós. Erőnlétbe fogja bírni, viszont az agressziója nagyon alacsony. Chemyben Maestro a legjobb rá, hogy a passzokat és a lövéseit is feljebb tornázzuk.

 Mit ajánlok? Úgy egyik lap se fogta meg a figyelmem. Gabrielt szerintem nem éri meg használni. A másik kettő meg tartogat okés dolgokat, de egy kezdőbe szerintem nem tudnák beverekedni magukat. Pakkok miatt, ha már elkezdted, fejezd be! Foddernek jó lesz.

Neked bejön valamelyik liga SBC lap?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×