A Warzone közelharci sebzése nemrég elég sok kritikát kapott, mivel annak ereje miatt mindössze két ütésből ki lehet végezni bárkit.

Mivel a Call of Duty: Warzone terepére egyszerre akár 150 játékos is érkezhet, elég könnyű ellenséggel találkozni. Főleg a meccs elején, egyes kis hatótávolságú fegyverek, mint az SMG vagy a shotgun, elég hatékony tud lenni.

Kivéve persze akkor, ha még leütni is könnyebb az ellenfelet, mint lelőni egy fegyverrel.

Nemrég egyes játékosok ugyanis felszólaltak a melee sebzés ellen. A közelharc a 3. évadban igen közkedvelt lett, mivel a játékosok rájöttek, hogy ököllel vagy akár fegyverrel ütni a másikat néha kifizetődőbb, mint lőni rá.

A teljesen pajzzsal felszerelt játékosokat olykor elég kétszer megütni fegyverrel és már fekszik is. Még egy gyors SMG sem képes ilyen gyorsan végzetes sebzést bevinni. Ezt Seth ‘Scump’ Abner, profi CoD játékos klipje is bizonyítja.

„A közelharc túl erős” – mondta.

Egyelőre nincs magyarázat arra, hogy miért ilyen erős a melee támadás. Persze a közösség mielőbb szeretne választ kapni ezekre az égető kérdésekre, ugyanis ennek ismerete alapvetően megváltoztatja a játékosok viselkedését. Sokan arra kérik a fejlesztőket, hogy vizsgálják ki, és ha kell, változtassák meg a közelharci sebzés mértékét.

A 4. évad indulásával talán érkezik pár balansz, ami ezt is javítja. Addig pedig vigyázzunk, ha az ellenség túl közel jön hozzánk!

Szerinted is túl OP a melee támadás, vagy jól van így, ahogy van?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×