A 10.12-es patch június 10-én esedékes.

Nem fogja fenekestül felfordítani a LoL világát a 10.12-es frissítés, viszont annál több apró változás érkezik. A következő patch egy hét múlva esedékes.

A változások listája kifejezetten hosszúra sikeredett, hozzányúlnak rúnákhoz, hősökhöz és még két sárkány is változik majd a következő frissítésben.

Yasou, Varus, Cassiopeia, Fiddlesticks és Trundle is gyengül, míg Akali, Senna, Xayah, Brand és Viktor erősödik majd a frissítés után. Volibear is természetesen változik, ő viszont inkább foltozgatva lesz, hotfix érkezik hozzá.

A PBE-n már játszhatóak, most azonban már az élő szerverekre is megérkezhetnek az új High Noon kinézetek, sőt akár a Hextech Nocturne is bekerülhet a loot-ba.

Megváltozik még a Ghost idézői spell is, nagyobb movement speedet kapunk, cserébe viszont nagyobb lesz a CD is a képességen.

Végül, de nem utolsó sorban változnak a Cloud és Infernal sárkányok is. Előbbinek buffolják a mozgási bónuszát, egészen 35%-ra, míg utóbbinak a pályára gyakorolt hatása változik.

Nektek szimpatikusak a változások? Mit tennétek még hozzá, vagy esetleg mit vennétek ki a 10.12-es frissítésből?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×