Egy újabb példa arra, hogy miért nem éri meg csalni.

Egy újabb nagy értékű raktár úszott el a cheateknek köszönhetően. Ezúttal feltehetően egy második accountról van szó, a fiókon ugyanis folyamatosan gyűltek az itemek, ellenben a játszott órák száma feltűnően kevés. Most egy ideig viszont maximum a VAC mentes szervereken élvezheti a fiók tulajdonosa a skineket,

amelyek összértéke meghaladja a 12 000 dollárt, azaz 3,7 millió forintnak megfelelő összeget bukott a cheat miatt.

Mielőtt mindenki azt gondolná, hogy csak egy komplett idióta csal egy ekkora értékű raktáron, kicsit árnyalnánk a képet, ugyanis itt feltehetőleg nem erről van szó. A VACnet ugyanis abban az esetben, ha valakit csaláson kap, nemcsak a főaccountját, hanem az összes kis accountját lakat alá helyezi, azaz mindegyik megkapja a VAC bant. Ebben az esetben a csaló raktára sem volt kivétel ezek alól.

A raktárban egyébként ott pihen egy Dragon Lore, ráadásul Minimal Wear verzió, ami önmagában 4-5 ezer dollárt is megér (patterntől függően), de volt itt még 3 darab AWP Medusa meg jó pár kés. Ezek után bátran kijelenthetjük, hogy minden kezdő trader álma egy hasonló raktár, ebből ugyanis már nem olyan nehéz még több pénzt felhalmozni.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×