Minden posztra lenne jobb játékos, mégsem lehet kifogásunk, egy teljesen jól összeszedett és ésszerű csapatot rakott össze Mattheus Oliveira.

Mindig szeretettel fogadjuk, mikor a FIFA közösség egy tagja összefut egy hivatásos futballistával az Ultimate Teamen belül. Persze a Squad Battles létezése óta nem akkora extra ilyen csapatot látni, azért annak van egy varázsa, mikor a 99-es egyedi lapot tényleg a valós focista irányítja.

Így járt a Sgtbendover is, aki redditen osztotta meg az élményét a közösséggel.

Played Mattheus Oliveira in WL. Insane team from FIFA

 

A játékos egy Weekend League során futott össze a portugál első osztályban játszó Mattheus Oliveirával, a Sporting középpályásával. Arról nincs információnk, hogy végül ki nyerte a találkozót, a játékos csapata viszont egészen menőre sikeredett.

Elsőre becsapós lehet, hiszen nem minden poszton látunk 97-98-as lapokat, ez azonban nem rossz jel, sőt. Oliveira látszik, hogy nem csak a számok alapján ítél, a csapata gondosan felépített és tényleg mindenkinek helye van a keretben. Ezek miatt abban is biztosak lehetünk, hogy Ronaldo nem marad sokáig CDM, ha elindult a meccs.

Kifejezetten jó például Allan Saint-Maximin lapja, hiába „csak” 88-as, nehéz lenne nála jobb RW-t behelyezni a csapatba. Miközben a csapatépítéssel nincs gond, biztosan nem is játszik rosszul a Sporting játékosa, hiszen a 97-es Alisson a kapuban egy WL rewardból esett lap.

Szerintetek min kellene változtatni, hogy még erősebb lehessen a keret?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×