Minden posztra lenne jobb játékos, mégsem lehet kifogásunk, egy teljesen jól összeszedett és ésszerű csapatot rakott össze Mattheus Oliveira.

Mindig szeretettel fogadjuk, mikor a FIFA közösség egy tagja összefut egy hivatásos futballistával az Ultimate Teamen belül. Persze a Squad Battles létezése óta nem akkora extra ilyen csapatot látni, azért annak van egy varázsa, mikor a 99-es egyedi lapot tényleg a valós focista irányítja.

Így járt a Sgtbendover is, aki redditen osztotta meg az élményét a közösséggel.

Played Mattheus Oliveira in WL. Insane team from FIFA

 

A játékos egy Weekend League során futott össze a portugál első osztályban játszó Mattheus Oliveirával, a Sporting középpályásával. Arról nincs információnk, hogy végül ki nyerte a találkozót, a játékos csapata viszont egészen menőre sikeredett.

Elsőre becsapós lehet, hiszen nem minden poszton látunk 97-98-as lapokat, ez azonban nem rossz jel, sőt. Oliveira látszik, hogy nem csak a számok alapján ítél, a csapata gondosan felépített és tényleg mindenkinek helye van a keretben. Ezek miatt abban is biztosak lehetünk, hogy Ronaldo nem marad sokáig CDM, ha elindult a meccs.

Kifejezetten jó például Allan Saint-Maximin lapja, hiába “csak” 88-as, nehéz lenne nála jobb RW-t behelyezni a csapatba. Miközben a csapatépítéssel nincs gond, biztosan nem is játszik rosszul a Sporting játékosa, hiszen a 97-es Alisson a kapuban egy WL rewardból esett lap.

Szerintetek min kellene változtatni, hogy még erősebb lehessen a keret?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×