Új bugot fedezett fel a közösség a Warzone-ban, melynek köszönhetően akárhogyan is próbálkozunk, csak felfelé tudunk majd repülni az ernyővel.

Ahogyan az minden méretes projektnél lenni szokott, a Call of Duty Warzone-ban is gazdagon találni kisebb-nagyobb hibákat. A skála sokrétű, egyes hibákat észre sem veszünk, bizonyos bugok pedig egészen a hajhullásig hergelhetnek minket.

A most felfedezett ejtőernyős hiba külső szemlélőként nagyon vicces, átélni a lehető legkevesebbszer szeretném. A hibát elszenvedő játékosoknak ugyanis még az sem adatik meg, hogy letegyék a lábukat Verdansk-ban.

Parachute bug – rising instead of falling.
by inCODWarzone

Normális esetben az ernyő kinyitása le kellene, hogy lassítsa a zuhanást. Ehhez képest a videón jól látszik, hogy semmi nem használ, a játékos már csak egy apró négyzetet lát a pályából. Ezek után nincs más hátra, vagy a társaknak kell visszavásárolniuk őt, vagy mehet a Gulag harc.

Korábban volt egy hasonló bug, ott az 1v1-et megnyerő játékos lőtt ki az égbe. Nem tudjuk, hogy van-e kapcsolat a két hiba között, bízunk azonban abban, hogy az IW-s fejlesztők hamar javítják majd a hibát.

Ti találkoztatok már ezzel a hibával? Nem tűnt fel valami furcsa esetleg, ami előidézhette?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×