Új bugot fedezett fel a közösség a Warzone-ban, melynek köszönhetően akárhogyan is próbálkozunk, csak felfelé tudunk majd repülni az ernyővel.

Ahogyan az minden méretes projektnél lenni szokott, a Call of Duty Warzone-ban is gazdagon találni kisebb-nagyobb hibákat. A skála sokrétű, egyes hibákat észre sem veszünk, bizonyos bugok pedig egészen a hajhullásig hergelhetnek minket.

A most felfedezett ejtőernyős hiba külső szemlélőként nagyon vicces, átélni a lehető legkevesebbszer szeretném. A hibát elszenvedő játékosoknak ugyanis még az sem adatik meg, hogy letegyék a lábukat Verdansk-ban.

Parachute bug – rising instead of falling. from CODWarzone

Normális esetben az ernyő kinyitása le kellene, hogy lassítsa a zuhanást. Ehhez képest a videón jól látszik, hogy semmi nem használ, a játékos már csak egy apró négyzetet lát a pályából. Ezek után nincs más hátra, vagy a társaknak kell visszavásárolniuk őt, vagy mehet a Gulag harc.

Korábban volt egy hasonló bug, ott az 1v1-et megnyerő játékos lőtt ki az égbe. Nem tudjuk, hogy van-e kapcsolat a két hiba között, bízunk azonban abban, hogy az IW-s fejlesztők hamar javítják majd a hibát.

Ti találkoztatok már ezzel a hibával? Nem tűnt fel valami furcsa esetleg, ami előidézhette?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×