Az már egy szint, mikor egy ilyen apró frissítéssel sikerül futtathatatlanná tenni a saját játékukat. Még szerencse, hogy legalább ezt gyorsan javították.

Tragikomikus dolog manapság elhivatott PUBG játékosnak lenni. Az még csak hagyján, hogy a botok teljesen szétverik a játékélményt, de a pályák sincsenek teljesen egyensúlyban és a csalók is elszaporodtak.

Miközben a játékosok minden frissítésre úgy várnak, mintha az tényleg helyrepofozná a játékot, a fejlesztők sorra követnek el újabb hibákat. Ma éjszaka a PUBG-ért felelős fejlesztők egy hatalmas adag fájlt eltávolítottak a játék könyvtárából, ezzel könnyebbé téve azt. Erre fel érkezett egy 72 megabájtos frissítés, mely az új verziót hivatott élesíteni, de ehelyett teljesen más történt.

72mb update an hour ago broke the game
byu/St0RM53 inPUBATTLEGROUNDS

 

A frissítés után a játékosok egyszerűen képtelenek voltak elindítani a játékot.

Még mielőtt bejött volna a teljes képernyős játék érkezett a crash report. Az világos, hogy a szerverek karbantartás miatt amúgy sem mentek, ettől függetlenül azonban a játéknak még el kellene tudnia indulni.

Szerencsére ez esetben a PUBG csapat kommunikációjáért felelős személy résen volt és gyorsan reagált. A hibás frissítést még a szerverek indulása előtt egy újabb csomaggal dobták meg. Ennek köszönhetően a karbantartás végére már mindenkinek elérhető volt a játék.

Card

Itthon nem sokan tapasztalhattátok a problémát, hiszen az egész sztori hajnalban történt magyar idő szerint. Mindenesetre akkor is kínos, hogy úgy történnek ilyen méretes változások, hogy azok nincsenek házon belül tesztelve első körben.

Ti toljátok még a PUBG-t, vagy váltottatok valamilyen más Battle Royale-ra?

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×