Új nevet állított magának Uzi a League of Legends-ben. Egy baljóslatú üzenetet is elrejtett benne. Többen úgy gondolják, ezúttal visszavonul.

Az ázsiai régió egyik legrettegettebb lövésze, a kínai Uzi könnyen lehet, hogy idén nyáron befejezi profi karrierjét. A kompetitív League of Legends legendás játékosa 8 év után akaszthatná szögre klaviatúráját.

Először 2015-ben röppent fel a hír, hogy Jian „Uzi” Zi-Hao abbahagyja a játékot. Ekkor egy vállsérülésre panaszkodott, amit végül sikerült enyhíteniük az orvosoknak. A gond nem oldódott meg, csupán csak enyhíteni tudták a tüneteket, így az elmúlt öt évben nem egyszer hallhattunk arról, hogy Uzi befejezi.

A játékost biztosan nagyban motiválta, hogy folyamatosan nagy esélyesének gondolták a világbajnoki trófeáért folytatott versenyben. Ám minduntalan legyőzték, még mielőtt elérte volna célját.

A LoL Esports új korszakát éli épp, a koreai uralom után két éve elkezdődött a kínai regnálás. Az IG világbajnoki győzelmét az FPX kontrázta meg 2019-ben, míg az idei Mid-Season Cupot a szintén kínai Top Esports nyerte. Sajnos egyik előbb említett csapatban játszott Uzi az elmúlt két évben, így sokan úgy gondolták, most biztosan visszavonul.

Május elején lejárt a szerződése a Royal Never Give Uppal, így azóta szabadúszóként tartják számon. Azóta semmi hír nem jött hivatalos forrásokból arról, hogy mi lehet a játékos következő lépése. Most viszont Uzi megváltoztatta felhasználójának nevét a League of Legends-ben.

Az új év a következő: “ggggggmeile”.

Első ránézésre mindenki azt gondolná, hogy halandzsa az egész. A „meile” szónak viszont konkrét jelentése van a kínai nyelvben, magyarul mindez annyit tesz: „soha többet”.

A játékos követői attól tartanak, hogy ez az első jele annak, hogy nem tudott megegyezni egyetlen új csapattal sem a lövész és legendás karrierjét ezúttal ténylegesen lezárta. Hamarosan kezdődik a nyári idény, így pár héten belül biztosa kiderült, hogyan döntött Uzi.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×