Hajmeresztő teóriákkal állnak elő a Fortnite játékosok a szezonzáró küszöbén. A legújabb leakek szerint többen Spongya Bobra is számítanak.

Ma kellett volna megjelennie a Fortnite következő szezonjának, ám a fejlesztők a megjelenést az utolsó pillanatban elnapolták. Szerencsére nem kell őrületen sok időt várnunk arra, hogy fejest ugorjunk a Chapter 2 harmadik szezonjába. Június 11-én egy újszerű szigeten, új Battle Pass-t farmolva ténykedhetünk majd játékostársainkkal.

Egészen addig viszont folynak a tanácskozások a közösségen belül:

Mi lehet a következő szezon témája?

Jelenleg titkos ügynökök állnak a középpontban, a következő szezonról viszont csak annyit tudunk, hogy kulcsszerepet kap a vízalatti mozgás.

A PS Store-nak köszönhetően kiszivárgott hivatalos kép viszont elkezdte érdekes irányba terelni a beszélgetéseket bizonyos fórumokon. A képen egy Battle Bus látható, hatalmas víztükörrel és egy kis szigettel. A kis szigeten három darab pálmafa áll, épp úgy, mint a Spongya Bob rajzfilm bevezetőjében.

 

Valamiért az adatbányászok úgy gondolják, hogy a híres rajzfilmnek köze lehet a Fortnite következő szezonjához. Az Epic Games esetében nem lehet kizárni még az ilyen hajmeresztő felvetéseket sem, ám véleményem szerint ez csupán nem más, mint egy kiválóan elhelyezett Easter Egg.

Mindamellett, hogy nyakatekert dolgok történnek a Fortnite világán belül, biztosan nem akarják a fejlesztők addig süllyeszteni a játékot, hogy a végén egy SCAR-t szorongató sárga szivaccsal lavírozzunk a pályán fel s alá.

Nagyon remélem, hogy jól gondolom…

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×