A Golden Peely stílus jelenleg a Fortnite közösség leghőbb vágya. A közel elérhetetlen Outfit viszont lehetséges, hogy mégis könnyedén behúzható…

Arany Peely a Fortnite aktuális Battle Pass csomagjának csúcspontja. Valószínűleg már mindenki teljesítette az alap tartalmakat, s már csak az arany Outfit variánsokat vadássza. Peely stílusát beszerezni viszont egyáltalán nem sétagalopp, összesen 350 szintet kell felhalmozni.

Sokan rendesen rá is feszültek a megszerzésére, ez alapján biztosan sokan fellélegeztek, amikor az Epic bejelentette, hogy csúszik a szezonzárás. Most viszont egy igazán érdekes Epic Support levél kezdte el bejárni a világhálót, ami sokak számára a megváltást is elhozhatja.

 

FireMonkey osztott meg egy e-mailt Twitter oldalán, amiben azt írja az Epic Games ügyfél szolgálata, hogy eddig csupán Carbide és Omega fejlesztése volt szezonhoz kötött, vagyis a jövőben lesz esélyünk kiszedni a mostani szezon speciális tartalmait is.

Nos, abban az esetben, ha a rendszer nem a szintet, hanem a tapasztalati pontot figyeli, ez akár még igaz is lehet. Így egy pillanat alatt értékét tudja veszíteni a sokak által vadászott Arany Peely, s egy halom embert szabadítanának fel a hatalmas nyomás alól.

Furcsa, hogy a hetek óta tartó kálváriára nem reagált hivatalosan a kiadó, ám a Support mégis képes volt ilyen jellegű információk továbbítására. A történet szépséghibája, hogy az ügyfél szolgálat nincs közvetlen kapcsolatban a fejlesztőkkel, sajnos már korábban is sikerült olyan információt közölniük, ami végül nem volt valós.

Jelenleg két lehetőségünk van: vagy hiszünk a kiszivárgott levélnek és hátra dőlünk, vagy megnyomjuk az utolsó bő egy hetet, hogy biztosan megszerezzük Arany Peely-t.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×