Kezd összeállni a sok, eddig érthetetlen, vagy jelentéktelennek tűnő utalás korábbi videókból és képekből. Az Epic már hosszú ideje erre a szezonra készül.

Mostanra biztosan sokan láttátok a tegnap kiszivárgott információkat, miszerint a következő szezonban elárasztja a víz a Fortnite pályáját. Az információ egyenesen a PS Store-ból származik, egy tervezettnél korábban kikerült kép árulkodik erről nekünk.

A Chapter 2 Season 3, hiába nem tűnik fordulópontnak, mégis hatalmas jelentőssége lehet, amikor megjelenik.

A számtalanszor odébb pakolt szezon úgy tűnt, hogy sosem jelenik meg, most viszont úgy áll, hogy az egész eltervezett volt.

Jonesy a Fortnite 2+ éves történetének talán az egyetlen karaktere, aki végig jelen volt és van a játékban. Ennek köszönhetően sok eseményben közvetlen szerepe volt, ez alapján pedig könnyen kapcsolódhat mindenféle elméletekhez is a neve.

Jonesy búvóhelye a Chapter 1 Season 9-ben egy barlangrajzot is rejtett magában, mely egy három fával díszített kicsi szigetet ábrázol. Ebben semmi különleges nem volt akkor, ha viszont a most frissen kikerült PS-es képre gondolunk, igencsak van okunk leejteni az állunkat.

Ez azonban csak a kezdet. Szintén a 9. szezon folyamán egy videót is kitett a Fortnite hivatalos csatornája, amiben Jonesy ezen a bizonyos szigeten hajótöröttként tengeti a napját. Egyszer csak egy rejtélyes doboz pottyan mellé, rajta egy számsorral. Ekkor ezt igazából észre sem vettük, nem tulajdonított senki semmilyen szerepet ennek az infónak.

A dolog viszont az, hogy a világon elég sokféle módon írják a dátumokat. Az általunk használt éééé/hh/nn egy elég ritkán megjelenő alak. A legnépszerűbb talán a nn/hh/éééé, melyet ha szem előtt tartunk, érdekes kapcsolatot vehetünk észre a videóban lévő doboz és a Chapter 2 Season 3 indulása között.

1106 a dobozon szereplő számsor, éppen az a dátum, amíg az Epic sok-sok eltolás árán elráncigálta a most már biztosan érkező szezont. Persze az is elképzelhető, hogy az egész csak egy hatalmas véletlen egybeesés, az azonban nem az Epic Games-re vallana.

Ez talán még a Season 1 sok eltolását is megmagyarázná, hiszen már akkor arra játszhattak, hogy a Season 3 majd pontban június hatodikán indulhasson.

Szerintetek tényleg ennyire 200 IQ az Epic Games, vagy véletlenről van csak szó?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×