5 csillagos gyengébbik láb és trükkmozdulatok? Igen! Nani is bekerült az MLS TOTSSF csapatába, de vajon elég jó, hogy a kezdőnkben is ott legyen?

Tegnap este Amerikába látogattunk és megkaptuk az MLS és LATAM legjobbjaiból álló TOTSSF csapatot is. A szokásos objective lap mellett egy SBC-vel is gazdagodtunk. A portugál szélső, Nani lapja szerezhető meg ezúttal kirakós útján.

Naniért nem kell a bankautomatához fáradnunk, hogy ki tudjuk szedni. Az elkészítéséhez egy 85-ös csapatra van szükségünk, amibe legalább egy TOTW, TOTWM, vagy TOTSSF játékost be kell darálnunk. Az ára így durván 80 ezer körül mozog, ami egyáltalán nem vészes.

5 csillagos trükkmozdulatok mellett, 5 csillagos gyengébbik láb. Ez már egy nagyon mutatós statisztika, ami mellé érkezik egy High/Medium Workrate. A gyorsulása jó, a sebessége viszont nem. Lövései a tizenhatoson kívülről nagyon jók, belül akadnak már gondjai. Dribbling statjai mutatósak, Balance és Reactions-re érdemes picit rádolgozni. A lap legnagyobb hátránya most érkezik. 86-os Staminával sajnos nem fogja bírni a futást, így mindenképp cserére szorul majd.

Ha sebességet akarsz belepumpálni Huntert tegyél rá, ha viszont a befejezésen javítanál, akkor a Snipert ajánlom. Ez tényleg már ízlés kérdése, hogy neked ilyen szempontból mi a fontosabb.

Mit ajánlok? Nem rossz kártya, vannak gyenge pontjai, mint a befejezés, sprint sebesség, és strength, de összességében el lehet vele játszani. A staminája kevés, így mindenképp cserére szorul. Ha beleillik a csapatodba, nem jársz rosszul vele, vagy ha nagy Manchester United fan van.

Nektek bejön Nani lapja?

 

 

 

×