A Modern Warfare tapasztalt játékosai egy igazán erős taktikával lepték meg a közösséget, mellyel könnyen juthatunk XP-hez.

A Modern Warfare világa rengeteg lehetőséget biztosít a játékosainak. A Multiplayer mellett lehetőségünk van Battle Royale szigeten is  dorbézolni, de ha egy ki kapcsolódásra vágyunk, akkor a Co-Op küldetésekbe is menekülhetünk.

Néhány tapasztalt játékos most elég hasznos tippeket osztott meg a közösséggel. Akik szeretnének Xp-t farmolni, de nem szeretik az online játékmódokat azoknak ez egy remek lehetőség arra, hogy akár 200 ezer tapasztalati ponttal gazdagodjanak.

ARationalVoice Reddit posztjában részletesen kitér arra a taktikával, amivel ő vágott neki az XP farmolásnak. Az első és legfontosabb, hogy a Medic Classt mindenképp be kell építeni. Ez nem csak a revive időt csökkenti, de az alatta kapott sebzést is. Emellett az instant revive ability nagyon erős, amivel rögtön fel tudjuk szedni a társakat. Emellett még az Assault Classt használja szívesen, amivel a járműveket és a juggernautsokat tudja könnyedén leszedni. Viszont egy csapatba elég csak egy Assault.

A Loadoutok közül ezt a felszerelést tartja legerősebbnek. A Riot Shield mellett egy shotgun, C4 és Tactical Stim bújik meg. A pajzs védi a feneked, miközben egy a sörétessel könnyen viszed még a kemény ellenfelek is.

A leírásban külön a pályákra is kitér, így ha valaki szeretné belevetni magát komolyabban a Co-Op küldetésekbe, a teljes leírást itt megtalálja. A kommentek között pedig még több hasznos információt találtok.

Ti szoktatok a Co-Op móddal játszani?

×