A Modern Warfare tapasztalt játékosai egy igazán erős taktikával lepték meg a közösséget, mellyel könnyen juthatunk XP-hez.

A Modern Warfare világa rengeteg lehetőséget biztosít a játékosainak. A Multiplayer mellett lehetőségünk van Battle Royale szigeten is  dorbézolni, de ha egy ki kapcsolódásra vágyunk, akkor a Co-Op küldetésekbe is menekülhetünk.

Néhány tapasztalt játékos most elég hasznos tippeket osztott meg a közösséggel. Akik szeretnének Xp-t farmolni, de nem szeretik az online játékmódokat azoknak ez egy remek lehetőség arra, hogy akár 200 ezer tapasztalati ponttal gazdagodjanak.

ARationalVoice Reddit posztjában részletesen kitér arra a taktikával, amivel ő vágott neki az XP farmolásnak. Az első és legfontosabb, hogy a Medic Classt mindenképp be kell építeni. Ez nem csak a revive időt csökkenti, de az alatta kapott sebzést is. Emellett az instant revive ability nagyon erős, amivel rögtön fel tudjuk szedni a társakat. Emellett még az Assault Classt használja szívesen, amivel a járműveket és a juggernautsokat tudja könnyedén leszedni. Viszont egy csapatba elég csak egy Assault.

A Loadoutok közül ezt a felszerelést tartja legerősebbnek. A Riot Shield mellett egy shotgun, C4 és Tactical Stim bújik meg. A pajzs védi a feneked, miközben egy a sörétessel könnyen viszed még a kemény ellenfelek is.

A leírásban külön a pályákra is kitér, így ha valaki szeretné belevetni magát komolyabban a Co-Op küldetésekbe, a teljes leírást itt megtalálja. A kommentek között pedig még több hasznos információt találtok.

Ti szoktatok a Co-Op móddal játszani?

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×