Egy nemrégiben megjelent videóban másfajta főmenüt láthatunk, mint ahogy a nyilvános, bárki számára elérhető játék kinéz. De mire készül a VALVE?

Bár az elmúlt hetek pletykái egyértelműen a Source 2 érkezése körül forognak, azért nem szabad ennyire csőlátásúnak lenni. Sok más dolog is történik a VALVE hirtelen nagy figyelmet kapó FPS játéka körül. Ezekről az újdonságokról olykor maguk a devek számolnak be egy bejegyzésben…

…máskor pedig egy szimpla közzétett kép, vagy videó árulkodik a közösségnek.

Így történt ez a promóciós képpel a Warhammer 40k együttműködés során is, ahol a teljes főmenüt láthattuk, jó eséllyel a legfrissebb, még meg nem jelent CS:GO frissítésen futva.

Akik elég szemfülesek voltak, már akkor kiszúrhatták, hogy bizony a fejlesztők menüjében több lehetőség van, mint a nyilvánosan elérhető CS:GO-ban. Azt nem tudjuk, hogy szándékosan volt-e, hogy így tették közzé a képeket, arra viszont van néhány tippünk, hogy mik lehetnek ezek.

Az első szimbólum a csirke, egyből a leghomályosabb. A legközelebbi tippünk talán, hogy valamilyen speciális event keretein belül XP faromlásra használhatjuk majd a CS:GO ártatlan állatkáit.

A második egy elég univerzális jele a statisztikáknak. Talán ebbe a menüpontba kerülhetnek be az összesített számadataink, amit valaha összegyűjtöttünk a profilunkon. Nagy hiánypótló lenne.

A harmadik és egyben utolsó egy bogárra hajaz, talán valamilyen hiba jelentő funkció lehet. Ez azért is nagyon jó hír, mert talán már ez is a Source 2 előfutára lehet. A mostani CS szinte minden hibáját ismerjük, ha viszont egy új motor bekerül, nagy szükség lehet a közösség minél gyorsabb visszajelzésére.

Minden esetre az új menüpontok (ha csak nem valami belső tesztről van szó) hamarosan érkezhetnek, az elmúlt időszak alapján akár már a héten befuthatnak.

Szerintetek mire lesz jó a csirke menüpont? Nem hagyja nyugodni a fantáziánkat.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×