Több kellemetlenségre is felhívták a Modern Warfare fejlesztőinek figyelmét a játékosok. Ezek többségét a következő frissítéssel javítani fogják.

Ugyan eredetileg a szóban forgó hibát napokon belül kellett volna javítani a fejlesztőknek, mint kiderült, a következő frissítésre még várni kell. Az USA-ban jelenleg tüntetések és egyenlőségi mozgalmak váltják egymást, amik támogatásába a videojáték ipar is beszállt. A Sony a héten mutatta volna be a PlayStation 5-öt, ám ezt határozatlan időre elnapolták.

Ezt megkontrázva az Activison-Blizzard is halasztott, nem mást, mint a Call of Duty: Modern Warfare negyedik szezonjának megjelenését. Az ok érthető, a probléma ezúttal is a dátummal van, sajnos nem tudni, hogy egészen pontosan meddig tolták el.

Pedig bőven lenne mit javítani, nem lennénk meglepve, hogy ha az elkészült csomagot kettészedné a kiadó. Az új tartalmakat a következő szezonnal élesítenék, a hibajavításokat pedig minél előbb feltolnák az éles szerverekre.

A Modern Warfare közösség többek között a harmadik szezonban megszerezhető Emblemek hibájának javítását is várja. Sokan jelezték a különböző fórumokon, hogy nem működik hibátlanul a rendszer. Sok esetben nem jelennek meg a megszerzett elemek.

Ashton Williams, az Infinity Ward egyik dolgozója Twitteren reagált egy kommentre a témában, s megígérte, az említett Emblem hibát a következő frissítéssel javítani fogják.

Itt már tényleg csak az a kérdés, hogy mikor érkezik a gyógycsomag. Vár-e a kiadó arra, hogy lecsillapodjanak a kedélyek, vagy az új szezon nélkül, de javítják a legkellemetlenebb hibákat.

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×