2 évig harcolt a betegségével, mielőtt elhunyt a tehetséges indiai CS játékos. A közösség egy ingyenes versennyel emlékszik meg Sahil-ról.

Ritka, ám annál különlegesebb esemény, mikor egy játék közössége valamilyen oknál fogva összegyűlik a virtuális világban. Most az indiai CS közösség szervez egy hatalmas versenyt, hogy megemlékezzenek a közösségük egyik fontos tagjáról, Sahil “EcheloN-” Doultani-ról.

Május 27-én söpört végig a közösségen a hír, miszerint meghalt EcheloN-, aki már 2 éve küzdött egy krónikus betegséggel. Halálának a hírére ellepték a közösségi médiát a különböző megemlékező posztok, sőt még a Steam profilján is megszaladtak a kommentek.

A megemlékező játékosok a családról sem feledkeznek meg, szinte kivétel nélkül az összes posztban sok erőt és kitartást kívánnak ezekben a nehéz időkben a családnak.

Ezt már olvastad? Egyetlen dolgot javított csak az új CS:GO Update, de azt nagyon

Nem sokat kellett aztán a kezdeményezésre várni, ugyan emlékezzenek már meg az elhunytról igazi CS-s módon. A „CSGO India Community” egy 28 ezer fős csoport, itt dobták be először az ötletet, amire azonnal rá is haraptak a játékosok.

Archit Singh, bár sosem ismerte az elhunytat, nem akadályozta meg, hogy elkezdjen szervezkedni. Az emléktornának nem lesz nevezési díja, ahogy jutalma sem. A szervező kiemelte, szeretne végső búcsút venni EcheloN-tól és megmutatni az elhunyt családjának, hogy mekkora közösség áll mögöttük ezekben az időkben.

Mindig szép ilyen gesztust látni egy játék közösségétől, csak épp az ok szomorú. Reméljük, hogy egy szép emlék lesz minden résztvevőnek, a család pedig tényleg tud majd táplálkozni a sok energiából, amit most kapnak.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×