A Realme X3 SuperZoomra már nem kell sokat várnunk.

Valószínűleg sokaknak semmit sem mond a Realme, pedig az utóbbi időben egyre jobb okostelefonokat tesznek le az asztalra, viszont a marketingben van még hová fejlődniük. A többi kínai gyártóhoz hasonlóan a Realme is az árral próbálja meghódítani a vásárlókat, ez pedig hatványozottan igaz a legújabb csúcskészülékükre, a Realme X3 SuperZoomra, ami középkategóriás áron kínál felsőkategóriás hardvert.

Az X3 SuperZoom nevét a készülék kamerája ihlette, ami egy 64 megapixeles Samsung (GW1) érzékelőt kapott, de mellette van még két 8, egy 2 megapixeles érzékelő, így megkapjuk a manapság teljes kamerarzenált a hátlapon. A készülék alapból ötszörös optikai zoomra képes, viszont a hibrid zoomnak köszönhetően akár 60-szoros nagyítás is elérhető az X3 SuperZoommal. Az előlapon további két kamera tanyázik, egy 32 megapixeles Sony és egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű szelfikamera személyében.

A Realme új csúcskészüléke 6,6″-os IPS kijelzőt kapott, ami 1080×2400 pixelt képes megjeleníteni 120 Hz-es frissítési frekvencia mellett. A kijelző védelméről pedig a Gorilla Glass 5 gondoskodik.

A telefon nemcsak a külsejében, hanem a belsejében is tartogat meglepetéseket. A teljesítményért a 2019-ben debütált Snapdragon 855+ felel, ezt 12 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel fejelték még meg. Jó hír, hogy az akkumulátor terén sem fogták vissza magukat a kínaiak, egy 4200 mAh-s telep került a készülék hátuljába, ami 30 wattos gyorstöltésre is képes. Ennek köszönhetően akár 55 perc alatt maximumra tölthetjük a Realme új üdvöskéjét.

A telefont június 4-én mutatják be először Európában, 499 eurós (~172 ezer forintos) áron.

 

A telefont itt tudjátok megvásárolni.
A készülék részletes specifikációit pedig erre találjátok.

https://www.facebook.com/groups/mobilgamer/

×