Forradalmi hangulat tört ki az USA-ban. Az egyenlőségért tüntetők mellé az Activison-Blizzard is beállt, így csúszik az új CoD szezon megjelenése.

Az Infinity Ward eredetileg június negyedikére tervezte a Modern Warfare negyedik szezonjának megjelenését. A forrásfájlok között már több mappányi új tartalmat találtak az adatbányászok, egyértelműen kész volt az új csomag nagyja. Most viszont kiderült, hogy még pár napot biztosan várnunk kell a megjelenésre, a fejlesztők ugyanis eltolták a következő szezon premierjét.

Az Activision amerikai idő szerint június elsején egy tweet keretein belül közölte:

Csúszik az összes aktuális Call of Duty szezon új szezonjának megjelenése.

A kiadó nem adott meg új megjelenési dátumot, így vélhetően az USA-ban erősen fellángoló egyenlőségi-mozgalmak és tüntetések fogják azt meghatározni. Az Activision-Blizzard álláspontja szerint nem szeretnék elvenni a figyelmet a fontos aktivitásokról az új szezon megjelenésével, ők így állnak ki az igazság mellett.

Szép gesztus, várjuk az új megjelenési dátumot!

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

A termékhez nem tartozik leírás.

3 990 Ft

Kosárba

A termékhez nem tartozik rövid leírás.

Bár nem egy hosszú videó, de kiválóan jellemzi a videojáték-karakterek mozgását. A paródia igen népszerű lett a Twitteren.

Gyászol a filmes és a videojátékos világ. Elhunyt az egyik legkiemelkedőbb zeneszerző, az olasz Ennio Morricone. Több nagy sikerű videojátékba is készített zenét.

Ben Yedder twitteren reagált az új TOTSSF lapjára, ez alapján pedig biztosra vehetjük, hogy pontosan tudja, mennyire nem szeretik a játékosok a FUT lapjait.

×