Vannak pillanatok, amik meghatározzák az életünket. Például, ha végre bekerülsz az év csapatába. Mi van akkor, ha a saját lapodon nem te szerepelsz a képen?

A TOTS időszak mindig is nagy ünnep a FIFA rajongók számára. A játék legerősebb lapjait szokta prezentálni ez az esemény. A focisták is büszkék a saját eredményeikre, hiszen előszeretettel szokták megosztani a közösségi médián, ha bekerülnek a csapatba. De mi van akkor, ha a saját lapodon valaki más szerepel a képen?

A tegnapi MLS TOTSSF csapatával megérkezett egy újabb adag játékos. Az amerikai médiacsend mellett most nem kaptunk twitter bejegyzést, de szerencsére a játékon belül nem halasztották el a megjelenést. Michael Rangel azonban nézhetett egyet, mikor végre kihirdették az MLS keretet, hiszen a saját kártyáján egyik csapattársa képe kapott helyet.

A nemzetiség és a csapat is stimmel, viszont a dinamikus fotón már Carlos Sierra szerepel. Egyelőre még semmilyen reakciót nem láttam egyik féltől sem, viszont szerintem elég gáz, hogy a fotókat se találják már el rendesen. A közösség fel is hívta erre a figyelmet, mindenesetre úgy tűnik, hogy ez nem egy Ben Yedder SBC, amit rögtön javítani kell.

Carlos Sierra az America de Cali’s középpályása az Atletico Junior elleni gólját ünnepli az Olimpico Pascual Guerrero stadionban. December 7, 2019. (Photo by LUIS ROBAYO / AFP) (Photo by LUIS ROBAYO/AFP via Getty Images)

Mindenesetre szívesen megnéztem volna azt a jelenetet, miközben Rangel kezébe nyomják ezt a lapot, hogy csináljanak egy közös fotót a kártyájával miközben nem is ő szerepel a képen.

Ő Rangel.

Vajon hány gigás patch kell a javításhoz?

×