A hétfői objective frissítés ezúttal egy chilei játékost tartogatott. Fuenzalida 35 éves kora ellenére is rakétát tart a stoplisában.

Új hét, új TOTSSF Objective. A múlt heti Martínez lap igen erősre sikeredett! Az argentin játékost most egy chilei cserélte a pályán. Íme José Pedro Fuenzalida TOTSSF objective lapja!

TOTSSF Fuenzalida

  • Pacey Passing  – Adj gólpasszt két különböző Squad Battles (minimum Professional nehézség) vagy Rivals meccsen olyan játékossal, akinek a PACE statja minimum 90-es.
  • Chilean Class – Lőj gólt és adj gólpasszt 4 különböző Squad Battles (minimum Professional nehézség) vagy Rivals meccsen chilei játékossal.
  • All Rounder – Rúgj 10 gólt Squad Battles (minimum World Class nehézség) vagy Rivals meccsen olyan játékossal, akinek a gyengébbik lába és trükkmozdulata is minimum 4 csillagos.
  • South American Soul – Rúgj gólt 5 különböző győztes Squad Battles (minimum Professional nehézség) vagy Rivals meccsen CONMEBOL játékosokkal.

A chilei játékos lapja egyáltalán nem néz ki rossznak. 98-as Pace, 99-es Positioning. A Finishingen mindenképp kell húzni, de ezt chemyvel lehet orvosolni. Beadásai erősek, rövid passzai se rosszak. 99-es Balance és Agility kombó. Egyedül a Composure, a Strength és Aggression statja alacsony, de hát na. A pályán fogja bírni, hiszen 99-es Staminát kapott 35 éves kora ellenére. Fuenzalida megszerzéséhez elég SB meccseket játszanunk, szóval nagyon könnyű dolgunk van.

Az objective viszont ezúttal nem hétfőig, hanem péntekig tart. Figyeljetek oda, hogy pénteken véget ér a szezon, így az összes objective lap kikerül. 3 nap simán elég a megszerzéshez.

Jó farmolást mindenkinek!

×