Kezd egy kicsit kínos lenni, ami az utóbbi hetekben történik. Az szinte biztos, hogy a közeljövőben érkezik a Source 2, de a „mikor” még mindig kérdés.

Az elmúlt hetekben többször beszámoltunk nektek róla, hogy most tényleg annyira érkezik a Source 2, mint még soha. Aztán persze újra és újra jöttek a jelek, de még mindig semmi. A VALVE-nek egy hatalmas lépés volt, mikor sikerült Kínában átnyomni a szűrőkön a CS-t és végre megjelenhetett, bizonyos feltételek mellett ott is a játék.

Ennek okán egész sűrűn előfordul, hogy a kínai CS verzióból előbb tudunk az újdonságok érkeztéről, mint a hivatalos csatornáktól. A Perfect World CS:GO a napokban egy hatalmas bejelentést ígért. Természetesen mindenki a Source 2-őt kezdte el hype-olni, mint kiderült, hiába.

Bár a hír tényleg nagyon komoly, a Perfect World-ös kliensen kívül játszókat egyáltalán nem érinti. A PW-s játékosok a Baigei esemény alatt rendkívül komoly jutalmakat oldhatnak fel. A nyeremények lehetnek fizikai jutalmak, vagy játékon belüli cuccok is. Így lehetséges, hogy nyerhetünk videokártyát, gyári új Dragon Lore-t és gamer billentyűzetet is ugyan azon az eseményen belül.

Örülünk? Duplán nem. Várjuk a Source 2-t? Egyre kevésbé…

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×